De voordelen van PVC vloeren

Is jouw huis toe aan een nieuwe vloer? PVC vloeren zijn de fantastische basis van ieder interieur. PVC is erg populair en zie je regelmatig in verschillende magazines of bij tv-programma’s. Daardoor kun jij genoeg inspiratie op doen en gaan voor perfecte PVC vloeren in alle ruimtes in jouw huis.

PVC vloeren vs houten vloeren

PVC is bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Dat komt omdat nerven en knoesten in het kunststof zijn verwerkt. Daarbij hebben PVC vloeren nog meer voordelen. Zo zijn de vloeren:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kleurvast
  • Waterafstotend
  • Stof- en vuilafstotend
  • Slag- en stootbestendig
  • Geluidsdempend​
  • Antistatisch
  • Thermisch bestendig
  • Optimale drukverdeling en anti-slip

Duurzaamheid

PVC vloeren zijn duurzaam in verschillende opzichten. Het is allereerst zo dat de vloeren een lange tijd mee gaan door de goede kwaliteit. Daarbij werken de vloeren ook isolerend, in combinatie met welk soort vloerverwarming ook. Vloeren van Moduleo worden daarbij ook nog op een zeer duurzame manier geproduceerd.

PVC vloeren voor iedereen

Voor zowel de badkamer, woonkamer of slaapkamer zijn PVC vloeren de uitkomst. Dit door de voordelen en kenmerken van de vloer. Daarbij hebben de vloeren een natuurlijke uitstraling en dus geschikt binnen iedere interieurstijl. Ook wanneer jij jouw vloer persoonlijker wil maken met bijvoorbeeld biezen of banden is dat mogelijk.

Bij My Floor Shop kun je vloeren op afspraak bekijken in de showroom.  Hier zijn vloeren van onder andere Moduleo en mFLOR te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Het selecteren van de beste tuintafel

Een tuintafel is een essentieel onderdeel van elke tuin. Het is een perfecte plek om samen te zitten met familie…

Geef je interieur een stijlvolle upgrade met koperen handgrepen en metalen deurklinken

De details maken het verschil in elk interieur en handgrepen en deurklinken zijn daar geen uitzondering op. Koperen handgrepen en…

Taxushaag

Als je op zoek bent naar een decoratieve en groenblijvende plant dan is de taxus zeer geschikt. Met een taxushaag…

Maton Groep mogelijkheden

Maton Groep levert vele diensten. Naast het verhuren van containers kun je hier ook terecht voor sloopwerkzaamheden, gevelrenovatie, bodemsanering, betonzagen…